top of page

Frokost (onsdag-fredag)

Menu frokost

Forretter:


- Rørt tartar af okseinderlår med kapers, cornichoner, skalotteløg, æggeblomme, cognac. Hertil Syltede perleløgsskaller og pommes allumette    135 ,-


- Koldrøget Laks med syltet endive, rug crumble og skilt kærnemælkssauce    145 ,-

​

​

 

Hovedret:

- Rørt tartar af okseinderlår med kapers, cornichoner, skalotteløg, æggeblomme, cognac. Hertil Syltede perleløgsskaller, pommes allumette og gyldne fritter.     235 ,-     
​
- Pasta med hjemmelavet pesto, parmesan og bagte tomater (tilkøb grillet kyllingebryst til 49 ,-)    135 ,-​

- Alexander’s Burger i blød brioche bolle med cheddar friterrede løgring, syltet agurk, salat, tomat og hjemmelavet dressing. Serveres med sprøde fritter og valgfri mayo        189 ,-


- Hjemmelavet panko kyllibg Burger i blød brioche bolle med cheddar, friterrede løgring, syltet agurk, salat, tomat og hjemmelavet dressing. Serveres med sprøde fritter og valgfri mayo                         189 ,-

 

 

 

 

 


Børn:

- Børne burger med sprøde fritter       110,-

-Hjemmelavet crispy kylling sticks med gyldne fritter og Ketchup til.        110,-  

 

Dips og saucer:


-Vælg menllem Chili mayo, Alm mayo, Senneps mayo,  Ketchup 

 
Dessert:


- Dagens veganske udvalg af is     135 ,-

​
- 3 udvalgte oste med sødt og sprødt     135 ,-

bottom of page