Menu

3-retters menu (Fås også vegansk) 375,-

- Ceviche: Hamachi, agurk & mynte

- Ribeye, lardo & brombær. Kartoffelcreme, brunet smør & peber

 - Chokolade mousse, creme anglaise & solbær

- Vinmenu     325-


5-retters menu (Fås også vegansk)    525,-

- Tatar, havesyre & peber

- Ceviche: Hamachi, agurk & mynte

- Hjemmelavet pasta agnolotti, artiskok & parmesan sauce

- Ribeye, lardo & brombær. Kartoffelcreme, brunet smør & peber

 - Chokolade mousse, creme anglaise & solbær

- Vinmenu     449,-

Snacks:

- Puffet gris & karse    65,-

- Saltet Æbleskive & trøffel (2stk)    65,-

- Korean fried chicken    65,-

Forretter:

- Tatar, havesyre & peber    135,-

- Ceviche: hamachi, agurk & mynte    135,-

- Gratineret spidskål & citrus urter (V)    135,-


Hovedret:

- Burger, brioche & røget røget cheddar    145,-

- Tatar, havesyre & peber    199,-

- Torsk, beurre blanc sauce & ørredrogn     275-

- Hjemmelavet pasta agnolotti & shiitake svampe
 (Vegetar)        210,-

- Græskar, appelsin & endive (Vegansk)    199,-
        
- Gnocchi, citrus urter & velfærdskylling       210,-

- Ribeye, lardo & brombær    349,-

- Moule frites     199,-

- Børne burger med fritter lavet af økologisk oksekød fra Ørsholt Gods    110,-

- Spaghetti Bolognese lavet af økologisk oksekød fra Ørsholt Gods    110,- 

Sides:

- Blomkål, kapers & persille krus     55,-

- Fritter & kimchi mayo     55,-

- Kartoffelcreme, brunet smør & peber    55,-


Dessert:

- Chokolade mousse, creme anglaise & solbær    125,-

- Canelé, vanilje is & rom karamel     125,-



Contact